Reprezentantii Butterfly Dreamer la Forumul EU- RO 2019

Reprezentantii retelei la Forumului EU- RO 2019, in vederea pregatirii Presedentiei Romaniei la Consiliul EU in 2019 sunt:

 

 

Maria Andriescu este momentan eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Carol I”, Craiova. In cursul anilor de liceu a ocupat functia de Presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor, Director al Departamentului de Formare si Educatie Informala din cadrul Consiliului Judetean al Elevilor Dolj si Responsabil Online in cadrul Biroului de Presa al Consiliului National al Elevilor. S-a implicat si in programele unor asociatii de talie internationala, ocupand atat pozitia de Intern in cadrul programului Global Internship Program organizat de Asociatia Butterfly Dreamer. De altfel, incepand cu anul 2014, este Vicepresedintele Organizatiei Nonguvernamentale Trend, coordonant echipa de voluntari, bugetul si proiectele caritabile ale asociatiei. A fost castigatoarea concursului “Ministru pentru o zi”, astfel am ocupat pozitia de Ministru al Afacerilor Externe pentru o zi. Dupa aceasta experienta, a realizat ca doreste sa se implice si sa urmeze o cariera in sfera Relatiilor Internationale si Diplomatiei. Prin urmare, a participat la conferinta de dezbateri Harvard MUN organizata de celebra universitate Harvard in luna ianuarie 2017, fiind singurul participant din Romania. Intentioneaza sa urmeze studiile universitare in Statele Unite ale Americii.

Madalina Manea este lucrator de tineret, coordonator de proiecte, formator si asistent social. A terminat Masterul grupuri de risc si servicii sociale de suport din cadrul Universitatii din Bucuresti si a participat la numeroase cursuri de formare. Cu experienta nationala si internationala in proiecte in domeniul tineretului, educatiei si al serviciilor sociale, Madalina doreste sa dezvolte o strategie realista si fezabila in domeniul accesului tinerilor din medii defavorizate la educatie si formare, prin dezvoltarea acestora personala si profesionala, ajutand astfel la dezvoltarea comunitatilor dim mediul rural si urban mic. 
Miron Maria Mirabela are 20 de ani si a studiat la Colegiul National Mihai Eminescu din Iasi, Romania, iar in prezent este studenta la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cu specializarea Relatii Internationale si Studii Europene. A trait o perioada si in Danemarca, iar hobbyurile ei sunt calatoriile, lectura si voluntariatul. Este intern in cadrul editiei 2017 a Global Internship Program la Butterfly Dreamer Network, cu specializarea in drepturile omului si considera ca lumea ar fi un loc mai bun daca oamenii ar luca mai mult in echipa.
Paun Daniel Mihai are 20 de ani si este student la Academia de Studii Economice din Bucuresti, cu specializarea contabilitate. Este o persoana foarte ambitioasa,  iar printre pasiunile lui regasim electronica si ciclismul. A facut voluntariat inca din perioada liceului si este intern in cadrul editiei 2017 a Global Internship Program la Butterfly Dreamer Network, cu specializarea in drepturile omului si considera ca oamenii au nevoie de mai multe exemple in jurul lor, pentru a nu renunta niciodata la scopurile lor, indiferent cat de greu sunt de obtinut.  
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *